Skip to main content

We all teach what we need to learn ourselves

Ontspanning

Me Leva gaat helemaal over het meenemen naar

Inspiratie

Me Leva en The Work van Byron Katie

Mijn passie

Als sinds ik me kan herinneren ben ik enorm nieuwsgierig geweest naar wat mensen beweegt. Waarom doe je wat je doet? Waarom reageer je op die manier? Hoe ga je om met (lichamelijke) pijn? En wat maakt je happy of succesvol?

Mijn passie is om te kijken hoe ik jou weer in beweging kan krijgen naar een relaxed leven zoals jij dat voor ogen hebt. Ik combineer zoveel dingen waar ik passie voor voel, ik werk, studeer, sport, maak verbinding met mensen en geniet van mijn leven op een heel intensief niveau. Ik pas simpelweg niet in een hokje en zal daar ook nooit inpassen.

Na veel verschillende banen geprobeerd te hebben kon ik nog steeds niet vinden wat ik het liefste wilde doen. Door het verliezen van mijn gezondheid vond ik in 2006 mijn passie door het geven van verschillende soorten (therapeutische) massages. Hierdoor kreeg ik ineens betaald voor datgene wat ik het liefste doe, communiceren! Communiceren met woorden en met mijn handen, blijer kan ik bijna niet worden.

Whoever is happy will make others happy too.

Wat jouw dromen, wensen, doelen, klachten of problemen ook zijn, jij hebt de kracht om je leven te veranderen en daardoor verander je meteen een stukje van de wereld. Happy zijn is voor iedereen weggelegd en lukt dat je niet alleen? Dan ben ik er voor je.

Get in touch!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Adres

De Slufter 128

2134 XK Hoofddorp

Valkenburgerlaan 73

2103 AM Heemstede

Contact

T: +31 654964054

E: relax@meleva.nl