Skip to main content

meer gepassioneerde lichaamswerkers = een meer ontspannen wereld

Coaching voor masseurs en massagetherapeuten

Mijn passie is om te kijken hoe ik mijn cliënten weer in beweging kan krijgen naar een relaxed leven. Na 16 jaar mijn praktijk en cliënten op de voorgrond gezet te hebben zou ik jou nu in beweging willen zetten om ook een goed lopende praktijk te krijgen en te behouden. Samen zorgen we er dan voor dat er veel meer mensen kunnen genieten van een ontspannen leven! Help jij mee om de wereld te veranderen in een plaats van vreugde, compassie en liefde?

Welke leuke en vernieuwende ideeën passen bij jouw praktijk? Hoe blijf je vol passie jouw eigen passie volgen?

Hopelijk kan ik je inspireren om met een frisse blik nieuwe wegen in te slaan. Ik help je graag op weg om jouw praktijk verder op weg te helpen! Dit kan door 1 op 1 sessies of door in kleine groepen te gaan werken. Hieronder vind je wat ideeen over trainingen. Alles is mogelijk dus heb je zelf ideeën, laat het me weten!

Let's get started!

Aan de slag na je massage opleiding, hoe doe je dat? Niet alleen waar ga je beginnen (van 0  naar 1) maar ook je angsten en twijfels wegnemen die je in de weg zitten.

Loslaten: wat cliënten van je vinden, of je goed genoeg bent of je genoeg opleiding hebt gevolgd en nog veel meer. Herken je jezelf hierin? Voor veel masseurs en massagetherapeuten is dit een grote drempel. Een drempel om eindelijk te starten met je praktijk of een drempel om zelf relaxt te kunnen werken.

Het onderzoeken en loslaten van je overtuigingen gaat je hierbij helpen. En ik help je graag hiermee.

Mijn 16 jaar aan ervaring in een goed lopende praktijk deel ik graag met jou in deze training. Let’s get started!

Loslaten van de techniek

Wil jij graag meer weten over verschillende massage technieken? Welke technieken bestaan er en wellicht nog belangrijker, hoe combineer je dit met elkaar? En hoe verlies je het contact met de client niet uit het oog?

Ik vergelijk het wel eens met een goed gevulde apothekerskast, uit welk vakje neem je de juiste techniek en wanneer zet je die in. In deze training laat ik je zien en voelen wat er allemaal is en hoe jij de combinaties maakt die bij jouw client passen.

Denk aan, bindweefselmassage met kleurentherapie, hot en cold stone massage, chakra stenen, crosstape, triggerpoint therapie en nog veel meer.

Maar ook hoe ga je masseren zonder alleen maar met de techniek bezig te zijn? Masseren vanuit je gevoel, vanuit wat de cliënt aangegeven heeft om aan te werken.
Voor veel masseurs en massagetherapeuten is dit vaak lastig.

Hoe pak je het aan en hoe blijf je in het moment en met volle aandacht bij je client?

Ik leer het je graag in deze training.

Coaching voor de lichaamswerker

Heb jij wel eens jezelf laten coachen? Weet jij echt wie je bent?

Vaak zijn we zo druk bezig met onze cliënten zo ontspannen en pijnvrij door het leven te laten gaan dat we vergeten om aan onszelf te denken.

Maar waar ben jij gebleven in dit verhaal? Neem je voldoende tijd voor jezelf om eens te reflecteren of jouw leven wel gaat zoals je zou willen? Ben jezelf nog wel ontspannen?

Er zijn vaak vele redenen waardoor we niet ontspannen als massagetherapeut door het leven gaan. Veel overtuigingen, stressvolle gedachten en excuses houden ons tegen om de praktijk volledig tot bloei te laten komen. Hoe laat je die gedachten los?

Vaak nemen lichaamswerkers hun eigen stressvolle gedachten of gedrag mee in de behandeling van de client. Door zelf zo dicht mogelijk bij je essentie te blijven en los van je eigen patronen te zijn geef je de client de ruimte om alles te laten zijn en voelen zoals het komt.
Wil je hier eens over sparren 1-op-1 of in een groep? Laat het me weten, samen kom je vaak verder dan alleen!

Unieke super combinatie

Jaren geleden ben ik begonnen met het combineren van massagetherapie en coaching. Ik geloof dat het een super combinatie is om niet alleen het lichaam of alleen je brein te ontspannen maar ze allebei in te zetten.

Na een coaching gesprek met mij volgde er altijd een manier om het lichaam te ontspannen, vaak betekende dat een voetmassage, een ontspannende hoofdmassage of andere vormen van massage. Maar er zijn nog andere manieren om het lichaam na een goed gesprek te ontspannen.
Kan jij je voorstellend dat je na een geestelijk gesprek nog even lichamelijk mag ontspannen, hoe lekker ga je daarna de deur weer uit?

Mijn cliënten zijn altijd heel blij geweest met deze aanpak en dit wil ik jou ook graag leren! In deze training leer ik je alles over hoe je een goede coach kan worden, hoe jij de overtuigingen van je klant kan aanpakken en vooral jezelf beter leert kennen zodat je beter jouw client kan begeleiden.

Maak jouw sprong naar een ontspannen en vrij leven!

 

Kostbaar is de wijsheid
die door ervaring verkregen is
Nancy