Skip to main content

Make a change, the world needs you and your talents.

Uniek

Niet alleen ga ik met je werken aan wat er in je hoofd afspeelt maar betrek hier ook je lichaam bij. In elk coaching gesprek ga ik je lichaam betrekken door middel van voelen, ademen of meditatie. Wat gebeurt er in je lichaam als je bepaalde gedachten of gevoelens hebt? En hoe kan het lichaam je helpen om te ontspannen of situaties verwerken?
Zo slaan we twee vliegen in 1 klap. Als je duidelijkheid in je hoofd hebt gekregen maar je lichaam staat nog onder grote spanning heb je pas een gedeelte van je probleem opgelost toch?

Stressvolle gedachten

Hoe ga jij om met jouw stress en jouw pijnlijke, blokkerende gedachten? Door het geloven van onze stressvolle gedachten ga je de grip op je leven verliezen. Hierdoor verlies je  bijvoorbeeld ook je energie, gezondheid, kracht, werk, mensen of liefde. Wellicht ben je jezelf hiermee ook verloren?

De vraag is, hoe vind je de weg weer terug naar een ontspannen en zorgeloos leven? Ik weet precies hoe jij je voelt en ga je uit jouw pijnlijke situatie halen. Uit het gevoel halen waar je niet in wilt zitten, uit de gedachten die je continue als een kapotte grammofoonplaat blijft afspelen. Door een mooi plan op te stellen scheppen we samen duidelijkheid in jouw situatie.

Samen

Daarna leer ik je hoe je daar volgende keer zelf uit kan komen. Het niet meer geloven van je terugkerende en pijnlijke gedachten, we gaan ze samen loslaten.

Vanuit vertrouwen ga jij dan weer de weg terug vinden naar wat je verloren hebt. Je gaat weer vertrouwen op jezelf en vol plezier je leven leiden. Je energie stijgt, je gezondheid verbetert en je hebt meer zelfvertrouwen.  Verlost van de pijn die je dagelijks bezig houdt krijg je weer zin in het leven.

Wellicht herken je wel dat je bijna dagelijks piekert, hoofdpijn hebt, je gestrest of nerveus voelt of je het gevoel hebt dat er toch meer in je leven moet zijn?

Ik geef je een luisterend oor en schep duidelijkheid in jouw  situatie. Door samen te sparren met een lach en een traan nemen we je pijn weg, we doen het samen. In onze sessies is er alle ruimte voor jouw verhaal, ik bied je een luisterend oor aan en we gaan met aandacht alle kanten belichten.

Relax

Als je uit je pijn komt vind je rust, je weet weer waar je focus ligt en zit vol met energie, geluk en happiness. Je bent relaxt en gaat weer vertrouwen op jezelf en het leven.

Ik beloof je dat sessies met mij luchtig en zeker niet alleen maar serieus zijn. Lachen en dingen met humor benaderen, niet alleen maar de pijn benoemen. Aandacht voor je pijn maar ook voor de positieve dingen in je leven.

Ik zal altijd met respect naar je verhaal luisteren, bij mij ben jij en je verhaal veilig.

90/ 60 minuten

Coaching

Een uur lang zal ik je een luisterend oor bieden zodat jij opgelucht en ontspannen weer naar huis gaat.

Boek nu
120/ 90 minuten

Coaching

In 1,5 uur kunnen we een combinatie maken van de zaken waar je vanaf wilt en de spanning die dit met zich meebrengt. Je overvolle hoofd gaat leeg en ook je lichamelijke spanning zal hierna verdwenen zijn.

Boek nu
150/ 120 minuten

Coaching

In twee uur gaan we duidelijkheid scheppen in jouw situatie. Zodat je niet alleen ruimte in je hoofd hebt maar ook een ontspannen lichaam.

Boek nu

Me Leva = Ik neem je mee.

Dat is precies wat ik doe als ik met je aan de slag ga, ik neem je mee en laat je voelen (zien) wie jij echt bent. Wat je vraagstuk ook is, lichamelijk, geestelijk of emotioneel, werk-, sociaal of relatie gerelateerd. Na een sessie weet je weer welke stappen je wilt maken, is het duidelijk wat je wilt doen. Ik neem je op unieke wijze mee op weg naar het leven wat jij voor ogen hebt. Kijk, luister en voel…

Mijn passie is om te kijken hoe ik jou weer in beweging kan krijgen naar een relaxed leven. Door het (life) coachen altijd te combineren met je lichaam en geest krijg je letterlijk en figuurlijk weer beweging in jouw leven.

Get in touch!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Adres

De Slufter 128

2134 XK Hoofddorp

Valkenburgerlaan 73

2103 AM Heemstede

Contact

T: +31 654964054

E: relax@meleva.nl