Nothing is more

important than

your life

Massage Therapie

Massage is één van de oudste medische behandelvormen. Het is een eenvoudige en effectieve behandelwijze. De massages die door mij gegeven worden zijn holistisch, oftewel voor lichaam, geest en emotie. De massages zijn een mix van oosterse en westerse technieken en altijd zo gemaakt dat ze op dat moment bij jou passen. Niemand voelt zich elke dag hetzelfde dus daar pas ik de behandelingen altijd op aan.

Het is nog niet eerder gebeurd dat zoveel mensen zich in Nederland laten masseren. Het is duidelijk een antwoord op en ter preventie van stress in onze moderne tijd. Ontspanning en een verbeterde doorbloeding geeft nieuwe energie en helpt pijnlijk spieren en gewrichten te voorkomen en dit leidt tot minder gezondheidsklachten.

Een massage kan je boeken omdat je wilt ontspannen, je moe voelt, je last hebt van (chronische) pijn, je niet lekker in je vel zit, je spierpijn hebt en voor nog veel meer.

Stone energy

Laat je verwennen door de warmte van de stenen. Om stress los te laten, je spieren te ontspannen en te genieten van een bijzondere reis.

Sessie 60 min

€85

Sessie 90 min

€105

Massage therapy

Boek een massage omdat je stress voelt, je moe voelt, je last hebt van (chronische) pijn, je niet lekker in je vel zit, je spierpijn hebt en voor nog veel meer.

Sessie 30 min

€40

Sessie 40 min

€55

Sessie 60 min

€70

Sessie 75 min

€80

Sessie 90 min

€90

Stoel massage

Als je liever niet ligt en je kleding wilt aanhouden is de drukpunt massage op de massagestoel super voor jou.

Sessie 20 min

€30

Sessie 30 min

€40

Contact opnemen?

Bel 0654964054

Of stel ons direct een vraag