Skip to main content

Nothing is more important then your life.

 

Helaas ben ik na 16 jaar gestopt met het geven van massages!

Met veel liefde en plezier ga ik in de praktijk verder met het geven van coaching gesprekken, organiseren van workshops,trainingen, masterclassen en spirituele gesprekken voeren. Heb je behoefte aan coaching of aan een goed gesprek , op welk gebied dan ook,  dan help je ik daar graag verder mee.

Ben je werkzaam als masseur of massagetherapeut en heb je behoeft aan kennis of begeleiding? Kijk dan op de pagina coaching voor therapeuten.

Massage Therapie

Massage is één van de oudste medische behandelvormen. Het is een eenvoudige en effectieve behandelwijze. De massages die door mij gegeven worden zijn holistisch, oftewel voor lichaam, geest en emotie. De massages zijn een mix van oosterse en westerse technieken en altijd zo gemaakt dat ze op dat moment bij jou passen. Niemand voelt zich elke dag hetzelfde dus daar pas ik de behandelingen altijd op aan.

Het is nog niet eerder gebeurd dat zoveel mensen zich in Nederland laten masseren. Het is duidelijk een antwoord op en ter preventie van stress in onze moderne tijd. Ontspanning en een verbeterde doorbloeding geeft nieuwe energie en helpt pijnlijk spieren en gewrichten te voorkomen en dit leidt tot minder gezondheidsklachten.

Een massage kan je boeken omdat je wilt ontspannen, je moe voelt, je last hebt van (chronische) pijn, je niet lekker in je vel zit, je spierpijn hebt en voor nog veel meer.

Get in touch!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Adres

De Slufter 128

2134 XK Hoofddorp

Valkenburgerlaan 73

2103 AM Heemstede

Contact

T: +31 654964054

E: relax@meleva.nl