Skip to main content

Nothing is more important then your life.

Vrijheid

Het leven weet ons vaak in een hokje te stoppen. Het hokje van belemmeringen, mentaal en/of fysiek. Er zelf uitkomen is dan moeilijk, je zit vast en dat voelt als verlies van je vrijheid. Dit vult je hoofd met negativiteit en dwingt je om achter een masker te leven van een niet-eigen identiteit.

Ik geloof in de kracht van beweging. Beperkingen zijn niet slecht, ik zie ze als fortuinlijke noodzaak om je leven weer in balans te brengen.

  • Beweging van je gedachten brengt acceptatie.
  • Beweging in je lijf brengt rust.
  • Beweging in je overtuigingen creëert ruimte voor onvoorwaardelijke zelfliefde.

Maak de sprong

Zo maak je een sprong naar het leven waar je zin in hebt. Leven achter een masker is dan niet meer nodig of zelfs wenselijk. Je gaat vechten voor wat goed is voor jezelf. Je leert leven zonder pijnlijke oordelen.

Je laat de pijn niet meer toe om je zin in het leven te overtreffen. Zo neem je de regie over wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet. Bij mij ontdek je dat je alles in huis hebt om met elke situatie om te kunnen gaan. Bij mij ontdek je hoe het is om in vrijheid te leven en het naar je zin te hebben.

Ik combineer zoveel dingen waar ik passie voor voel, ik werk, studeer, sport, maak verbinding met mensen en geniet van mijn leven op een heel intensief niveau. Ik pas simpelweg niet in een hokje en zal daar ook nooit inpassen.

Do you believe in magic?

This entire website was built with Salient, a creative next-generation WordPress theme.

Adres

De Slufter 128

2134 XK Hoofddorp

Valkenburgerlaan 73

2103 AM Heemstede

Contact

T: +31 654964054

E: relax@meleva.nl