We all teach what we need

to learn ourselves.

Ontspanning

Me Leva gaat helemaal over het meenemen naar

 • Een pijnvrij lichaam

 • Een ontspannen leven

 • Minder moe voelen

 • Meer energie hebben

 • Rust in je hoofd

 • Zelfvertrouwen

 • Acceptatie van je situatie

 • Leren loslaten van alles wat je gedachten bezig houdt

Inspiratie

Me Leva en The Work van Byron Katie

Question your mind is it true? Wil je:

 • Meer energie?

 • Meer vrede in je leven?

 • Vermindering van je stress?

 • Verbeterde relaties?

 • Verlichting van depressieve gedachten?

Vind oplossingen voor deze situaties, leer leven met minder zorgen en stress, ervaar een nieuwe gevoel van blijvende kracht en blijheid.

Een van de vele vragen die mij vaak gesteld wordt:
Hoe krijg ik een leven zonder stress, in balans en met meer energie?

Mijn passie

Als sinds ik me kan herinneren ben ik enorm nieuwsgierig geweest naar wat mensen beweegt. Waarom doe je wat je doet? Waarom reageer je op die manier? Hoe ga je om met (lichamelijke) pijn? En wat maakt je happy of succesvol?

Mijn passie is om te kijken hoe ik jou weer in beweging kan krijgen naar een relaxed leven zoals jij dat voor ogen hebt. Ik combineer zoveel dingen waar ik passie voor voel, ik werk, studeer, sport, maak verbinding met mensen en geniet van mijn leven op een heel intensief niveau. Ik pas simpelweg niet in een hokje en zal daar ook nooit inpassen.

Na veel verschillende banen geprobeerd te hebben kon ik nog steeds niet vinden wat ik het liefste wilde doen. Door het verliezen van mijn gezondheid vond ik in 2006 mijn passie door het geven van verschillende soorten (therapeutische) massages. Hierdoor kreeg ik ineens betaald voor datgene wat ik het liefste doe, communiceren! Communiceren met woorden en met mijn handen, blijer kan ik bijna niet worden.

               Whoever is happy will make others happy too.

Wat jouw dromen, wensen, doelen, klachten of problemen ook zijn, jij hebt de kracht om je leven te veranderen en daardoor verander je meteen een stukje van de wereld. Happy zijn is voor iedereen weggelegd en lukt dat je niet alleen? Dan ben ik er voor je.

Maak jouw sprong naar een ontspannen en vrij leven!
Wat mij bij jou brengt!
1

Mijn bedrijf is al 13 jaar gebouwd op een fundament van passie voor het op weg helpen van mijn cliënten naar een meer ontspannen leven. Ik geloof er heilig in dat je een probleem niet kan oplossen zonder naar het hele plaatje te kijken. Alleen praten is niet genoeg om je problemen op te lossen. Als je de geest, het lichaam en je emoties tegelijkertijd aanpakt bereik je het snelst het gewenste resultaat.
2

Elke sessie geef ik met veel liefde en plezier zodat je een behandeling krijgt waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Elke behandeling is steeds weer een unieke ervaring doordat ik massagetherapie en coaching combineer. Iedereen is anders en voelt zich per dag verschillend, daar pas ik de behandelingen op aan.
3

Door middel van mijn technieken uit de massagetherapie en coaching, mijn boek, online trainingsprogramma's en al het andere wat ik aanbied, kunnen we een verschil maken in jouw leven. Om een leven te bouwen waat je echt van houdt, wat precies bij jou past!
4

Me Leva staat voor top kwaliteit massages en coaching!

Dank je wel dat je de moeite nam om mijn site te bezoeken. Super dat we nu op de een of andere manier verbonden zijn, ik kijk er naar uit om samen met jou op avontuur te gaan.

Veel liefs,
Nancy

Contact opnemen?

Bel 0654964054

Of stel ons direct een vraag